Házirend, ÁSZF


HÁZIREND-ÁSZF

A foglalkozások 45/60/90 percesek. Késés esetén nincs mód a hosszabbításra.
Kérjük, hogy a szülő (vagy a szülő megbízottja) minden esetben kísérje be a foglalkozásra a gyermeket, és jöjjön érte!

CSOPORTOS TERÁPIÁS ÉS FEJLESZTŐ FOGLALKOZÁSOK

A havi bérlet a gyermek helyének biztosítására szolgál a csoportban. A csoportokat a gyermek igényeinek és a korosztályának megfelelően állítjuk össze. Igazolt betegség esetén pótlás lehetséges, de az aktuális havi bérlet árából nem tudjuk a le nem járt foglalkozások árát visszafizetni, sem a következő havi bérlet árába beszámítani. Az csoportos terápiás és és fejlesztő órák lemondását legkésőbb 24 órával az adott alkalom előtt tudjuk elfogadni, ennél későbbi jelzés esetén a foglalkozás díjának felét ki kell fizetni. Amennyiben a lemondás időben nem történik meg, úgy tekintjük, hogy gyermek a csoportos foglalkozásokat igénybe vette, árát felszámoljuk. Igazolt betegség esetén pótlási lehetőséget ajánlunk fel.

A csoportbeosztás miatt szükséges egy előzetes felmérés, ami azért is fontos, hogy a tanév végi lezáró vizsgálat eredményével összehasonlítható legyen, a fejlődés mértéke megállapítható legyen.

EGYÉNI TERÁPIÁS ÉS FEJLESZTŐ FOGLALKOZÁSOK

Az egyéni terápiát mindig egy teljes körű vizsgálat előzi meg.
Az egyéni terápiás órák lemondását legkésőbb 24 órával az adott alkalom előtt tudjuk elfogadni, ennél későbbi jelzés esetén a foglalkozás díjának felét ki kell fizetni. Igazolt betegség esetén pótlási lehetőséget ajánlunk fel.
Amennyiben a lemondás időben nem történik meg, az egyéni foglalkozások esetében is úgy tekintjük, hogy a gyermek igénybe vette a szolgáltatást, árát felszámoljuk.

VIZSGÁLATOK, FELMÉRÉSEK

Az előre egyeztetett vizsgálati időpontok lemondása legkésőbb 24 órával az adott alkalom előtt lehetséges. Ha a lemondás nem történik meg, nem áll módunkban új időpontot adni.

LEMONDÁS

Lemondás az info@fejleszto-torna.hu email címen vagy munkanapokon 9:00 és 18:00 a +36 70 426 3557-es telefonszámon lehetséges a fenti feltételekkel.

RUHÁZAT

Az utcai cipőt az előszobában kérjük levenni! Lábzsák vagy váltópapucs használata kötelező a kísérők számára is!
A foglalkozásoknak megfelelő kényelmes ruházat és tapadós zokni vagy tornacipő viselését kérjük, az esetleges balesetek megelőzése céljából.

Étkezni csak a váróban vagy a konyhában van lehetőség.

Gyermekek a tantermekben, tornatermekben csak a foglalkozást vezető pedagógus jelenlétében tartózkodhatnak.

Az őrizetlenül hagyott tárgyakért, értékekért felelősséget nem vállalunk.

Foglalkozásinkon csak egészséges gyermekeket tudunk fogadni.

Az épület előtt és a környező utcákban parkolási díjat kell fizetni.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.