Joó-Kiss Renáta TSMT terapeuta, NILD fejlesztő


Joó-Kiss Renáta

egyéni és csoportos TSMT terapeuta

NILD fejlesztő óvodás és alsó tagozatos iskolások számára

Tel: +3630/427-4211

 

Magamról

A TSMT módszerrel nagyobbik gyermekem kapcsán találkoztam először, amikor ADHD-t diagnosztizáltak nála. Rengeteget fejlődött, amikor elkezdtük a terápiát. Ekkor merült fel bennem, hogy más gyerekeknek, családoknak is szeretnék segíteni ezzel a csodálatos módszerrel. Elvégeztem a képzést, sokat gyakoroltam és belevágtam.

Eleinte főként óvodákban dolgoztam és egy pici termet béreltem. Egyre többen és többen jártak hozzám, szép eredményeket értünk el, sok gyerek nálam kezdett el beszélni vagy vált iskolaéretté. Világossá válta számomra, sok gyerek több oldalról igényel támogatást, segítséget. Mindig teljes egészében kell nézni őket. És a legfontosabb, hogy a lelkük rendben legyen, szeressük őket nagyon, figyeljünk rájuk, hallgassuk meg őket mindig. Minden gyerekhez egyénileg állok hozzá, próbálom megfejteni, mi lehet az ő nehézsége, honnan eredhet a problémája. Fontos, hogy megtaláljuk hozzájuk a „kulcsot”.

Ezért hoztam létre a Bubi Gyermekfejlesztő Központot. Egy helyet, ahol komplex fejlesztést kaphatnak a gyerekek a nekik legmegfelelőbb módon. Ahol a családok jól érzik magukat, mindig számíthatnak a segítségünkre bármiben. Így válogattam össze a munkatársaimat is.

Mert nekünk a gyermekek a legfontosabbak, hiszen bennük van a jövő.